diumenge, 23 de desembre del 2012

La difícil història de com passar per la Índia i no fer la visa...


Igual que nosaltres, tot viatger que passa per la Índia en trànsit es troba amb el mateix problema....he de fer-me el visat? però si només hi estaré 10 hores? cal?? en serio?? Les respostes quan es comença a buscar informació al respecte son contradictòries...busques a internet, pàgines oficials, consultes al consolat....res!! ara sí que cal, ara no que no cal....un caos!! Finalment, i gràcies als nostres estimats blogs de viatges nosaltres vam trobar la resposta i després de viatjar amb el cul petit durant 15h i amb molta por de ser deportats vam passar sense visat!!!!jeje! Aquí van les recomanacions i l'explicació de com està muntat tot el "tinglado":
La situació es la següent, el consolat de la Índia a Barcelona tot i que mirant per Internet i preguntat pot semblar que existeix i és operatiu, és fals! Des de Barcelona no es fan visats! Per tant, el primer pas passa per Madrid! Fins aquí bé, però aquí no acaba la cosa....el consolat de Madrid es podria dir que en realitat, tampoc funciona! La cosa es que amb lo super-ocupats que estan els nostre estimats cònsols amb temes d'estat, no tenen temps de fer visats a mochileros panolis, així que han subcontractat una timo-empresa a Madrid que et fa el visat en el lloc del consolat oficial a canvi de una mòdica "tajadita" de 30 eurazos per persona. A això has de sumar clar,  els 30 euros de visat que pagaries al consolat oficial per la expedició del visat oficial, els 30 timo-euros del "astillazo" de l'empresa privada i els 20 euros de enviament, i la broma et surt a 80 euros! Lladres....
Quan truques per preguntar si cal, et diuen que òbviament es molt molt molt important i imprescindible el visat per passar per la India, estiguis 1h, mitja o 10 h y més encara si volem a companyies diferents!
La realitat però, és la següent: no s'ha de pagar el visat! Nosaltres fèiem el vol fins a Delhi amb una companyia, havíem d'esperar allà 10h , pillar les maletes i amb un altre companyia low cost fer el trajecte de Delhi a Kathmandu i res!!!
Quan surts del vol hi ha una senyoreta que posa a part a tots els passatgers en trànsit i t'acompanya a una sala màgica en tierra de nadie en un punt chungo i lúgubre de l'aeroport on t'has d'esperar fins que el treballador de la companyia amb la que has volat et ve a visitar. Et pregunta cap on vas i et demana la còpia del vol. Amb tot això, desapareix un temps indeterminat entre 1 i 4h en els que se suposa que va a pillar les teves maletes, fa el check in de la nova companyia, et fa la targeta d'embarcament i et porta tota la teva documentació i el resguard de les noves maletes fet.  YA-tá!!! hem passat sense pagar ni un duro!!!!

Consells finals:
- S'ha de fer el transbord amb temps per que mai saps quan de temps tardarà el personal del aeroport en fer-te els papers...un temps raonable son 2-3h.
- Portar una còpia de més del bitllet ja que el tio s'emporta tota la teva documentació i et quedes amb el moc de..." i si no trona??"

Bona transbord a tothom!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada