dimecres, 19 de gener del 2011

No estamos muertos, sabemos lo que queremos!!

Bueno, despres d'unes setmanes d'inactivitat total al blog... anunciem mes inactivitat pels propers dies!!

En realitat, tenim motius de pes... resulta que la Gemma va haver de tornar des de Ushuaia a Barcelona a mitjans de desembre, i jo m'he quedat viatjant durant un parell de mesos mes, el problema es que m'he quedat sense el portatil, aixi que actualitzar el blog amb fotos i tal ha resultat impossible!

Des de l'ultima actualitzacio hi ha un munt de coses a explicar, pero he estat viatjant per la patagonia xilena, l'autentic final del mon, on la paraula "internet" potser es comensara a coneixer en uns 15-20 anys, aixi que directament actualizarem el blog per quan torni a barna, que ja anuncio que sera sobre la segona setmana de febrer... el viatge s'acaba, snif snif. Estem tristos, pero ja us tirarem tot el rollo per quan tornem!

En tot cas, seguim vius, de moment no se'ns ha menjat cap piranya, ni cap balena, i no ens hem perdut pels camps de gel continentals... simplement, estic a la patagonia xilena! Aixo si, seguiu pendents del blog que en unes setmanes penjarem totes les fotos pendents, i valen molt la pena!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada