dissabte, 24 d’abril del 2010

Fent Patria


23 d’abril, Sant Jordi.


Dos catalanes de pura sang és lleven amb l’esperit nacionalista accentuat. El sol, més propi d’un dia barceloní primaveral que no pas de la tardor bonairense, s’ha despertat d’hora per calentar el primer dia fred des de que hem arribat.


Decidim fer partia i ens encaminem tot cantant sardanes i els segadors cap el Casal Català de San Telmo.


La majestuositat del lloc ens sorprèn, una gran xemeneia amb sant Jordi i el drac tallats en bronze encapçalen el menjador. Ens informen que devant de “l’embaixada catalana” fan una petita replica de la nostra tant emblemàtica festivitat amb venta de llibres i roses inclosa. Anem cap allà. L’ambient és bastant simbòlic. Trobem una minúscula rèplica del que seria Barcelona en el dia dels enamorats, amb un home amb una estranya semblança el Josep Maria Bachs(amb pajarita inclosa) que ambienta la zona amb explicacions sobre la cultura catalana i entrevistes(entre elles a nosaltres!!que sense voler-ho vam acabar amb un micro a la boca explicant que fèiem a BSAS!!jeje!!).


Aconseguim una rosa entre música de Manel. Ara només ens falta el llibre!


Caminem fins a Corrientes on hi ha un munt de llibreries i fem cada una la nostre elecció. Per mi la primera part de cuentos de Cortazar i un llibre de contes il·lustrar per Liniers que es diu Pequeño mundo verde. Els llibres s’ha de regalar pensem...cap problema!!Ens intercanviem les bosses i fem veure que ens acaem de trobar pel carrer:


- Feliç Sant Jordi Gemma

- Feliç Sant Jordi tia!!Quina sort que ens haguem trobat no?

- Té, això és per tu!

- Que guay!!!i justament els que volia!!!!

- Mira, aquest són per tu!

- Waw!!aquests també són els que estava buscant!!!


- Visca!!!!!!!



Es curiós com s’accentua l’esperit nacionalista latent en la distància...Feliç Sant Jordi a tots!!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada