diumenge, 17 de gener del 2010

km 0. Creació del Bloc.

Benvinguts al bloc de la Filomena Jones!!!

Perquè escriure un bloc? Perquè s'ha posat de moda? Perquè ara sense bloc no ets ningú? Perquè per ser un autèntic "oide" que se precie has de filosofar i compartir les teves paranoies mega-recargolades amb la resta de "oides"?? Doncs no.

Fem un bloc perquè ens trobem en un d'aquells moments en que t'adones que un gran canvi està a punt de passar, està ben bé davant dels teus nassos, el veus venir, davant teu, amenaçant, però no pots fer res per evitar-ho o potser no vols fer res i per tant...que millor que compartir-ho i així fer teràpia cibernètica?;)

D’aquí poques setmanes una gran aventura està a punt de començar. Una aventura en la que coneixerem moltes persones, reflexionarem de coses sobre les que mai havíem pensat, descobrirem llocs massa impressionants com per a no ser compartits, ens passaran contratemps dignes de ser relatats amb humor un cop mirats amb perspectiva, volem donar consells i rebre’n de gent que estigui en una situació similar i en definitiva prendre consciència de tot el que viurem perquè no passi per davant dels nostres ulls, sense més, sense prestar-hi atenció. Finalment escrivim aquest bloc per compartir totes aquestes experiències amb gent desconeguda i grans amics i apropar-los així una mica més al que serà el nostre món durant el proper any i perquè un cop acabi tot aquest gran somni, puguem rellegir tot el que haguem escrit i així poguem teletrasportar-nos de tant en tant, de nou en aquell mon d'aventura i llibertat.

L'aventura està a punt de començar....voleu compartir-la amb nosaltres?

2 comentaris:

  1. filomenaaaaa!!!
    per fi t'has decidit a fer un blog! que guai!!!
    oi tan que el seguirem! voldrem saber moltes cosetes que us passin pel cap...i que millor que estar comunicats, apart del monguimail, per un mitjà més literari? pureta? oide?
    Tan és. m'encanta.

    Avui estic una mica nostàlgica...oi que viurem molt intensament el que ens queda junts?
    T'estimo.

    ResponElimina
  2. filomena a mi m'agradaria molt compartir aquesta aventura amb tu i que m'apropis a totes les experiències que tindràs d'aquí poc...
    i si em poses a la maleta?

    ;)

    benvinguda al món dels blogs (carretera y mantas ya estava pillat? jejejejjee)

    ResponElimina