divendres, 12 de març del 2010

Breakfast at Tiffany's


- Mesero!Mesero! Un Jarrito(tallat) y un café con leche por favor!

- Ahora mismo señorita.

La conversació al mític London Bar a Perú cantonada Av. De Mayo continua entre el fum del tabac i les conversacions acalorades amb melodia argentina de té la gent. Tot està impregnat d’aquell peculiar ambientillo que tenen els bars on hi han passat hores i han escrit grans novel·les escriptors importants com Cortázar. Ara de tot allò no hi queda res i no són més que un reclam turístic o una bon excusa per cobrar els cafès a 25pesos.

El cafè no tarda en arribar...

- El Jarrito?

- Para mi

- I el cafè con leche para usted no senyorita?

En pocs instants la taula està inexplicablement plena de coses: els dos cafès, 3 medialunas(croiassants), una tarrineta de dulce de leche, 2 potets de melmelada, mantega, un gotet d’aigua i un altra de suc de taronja per cada una de nosaltres...però això que és!! A la taula no hi cap ni una agulla! Ja ens havien dit que amb el cafè a BSAS et portaven moltes coses però això és passar-se!!!Estic encantada amb aquesta tradició de complementar el cafè amb coses bones, la podríem incorporà a Barcelona no?

Ahh!!i no li digueu a ningú però m’ha explicat que hi ha un bar a prop de la uni que a més a més de tot això et porten una bola de gelat de dulce de leche i brownie!!! Imagineu-vos!!! Això s’ha de investigar!!!però shhhh....no us xiveu!

PD: el preu total de tota aquesta taula plena de coses va ser 20pesos(4euros)!!!impressionant!

1 comentari:

  1. Ñammmm!!!! que deliciós!!! A veure si descobriu en breu on serveixen els brownies i això ja serà un TRESOR! :) Disfruteu molt pitufes^^ un petonet gegant!!! Per cert, ara aniré a cotillejar al blog de la merxe el vostre piset!!!! ;)

    ResponElimina