dimecres, 3 de març del 2010

Fa un dia gris i la roba no s'asseca


Avui és un d'aquells dies en que s'ha passat tot el dia plovisquejant de la pitjor manera possible.
Ara cauen 4 gotes.
Ara para i surts al carrer.
Ara arribes a la teva destinació i te n’adones que estàs xop.
Ara tornes a sortir i treus el paraigües, a mi no me la torna a fotre aquesta pluja.
Ara el vent se m’endu el paraigües i me’l trenca, moment en que la pluja veu la oportunitat per tornar a atacar. Doncs si, torno a entrar a casa moll altre cop.
Ara miro per la finestra... i ja no plou!!!
Ara faig plans per aquesta tarda, perquè com ja ha parat de ploure, podré sortir al carrer.
Ara comença a ploure de nou, i aquest cop bastant fort.
Ara recordo que ja no tinc ni paraigües, ni ganes de tornar a mullar-me i donar-li una victòria fàcil a la pluja.
Ara desfaig els plans que he fet.
Ara son les 18:00 hores i ha deixat de ploure.
Ara és massa tard per acabar fent els plans que tenia pensats i he desfet.
Ara estic escrivint aquest post.
Total, ha estat un d’aquells dies que en l’argot científic, i en un llenguatge tècnic es coneix com a “dia de merda”. Tot i així, els meus veïns, foto adjunta, no s’han percatat que avui el cel no tenia ganes de deixar-nos veure el Sol, que avui està castigat per haver escalfat massa la Terra. Ell s’excusa i diu que la culpa és nostre, que hem emès masses gasos d’efecte hivernacle, i que ell segueix escalfant igual que sempre, però el cel no s’ho creu i a més de castigar-lo, li ha fomut una bufa.
Tota aquesta observació que he fet meticulosament, els veïns se l’han passat pel forro, i han decidit, desafiant les lleis de la termodinàmica, estendre la roba. Són tan ignorants que no han reparat en que quan plou i no fa sol, la roba no s’asseca. O potser la van estendre ahir i se l’han deixada estesa, i tot això deixa de tenir sentit. Potser tenien la seva roba seca i per crear tendència, no han volgut assecar-la, sinó mullar-la! Sigui com sigui, us mantindré informats sobre aquest tema.
De moment, per anar passant l’estona us deixo aquest curt que he trobat. És entretingut, i com a mèrit secundari us diré que està nominat a un Oscar.

1 comentari:

  1. Mola molt la foto senyor!!l'has fet tu oi?a veure si el curs de fotografia dona els seus resultats!!jeje!!m'encanta que t'haguis animat a escriure!!Love you!

    ResponElimina