dijous, 11 de març del 2010

Crònica d'una setmana

Portem només una setmanes a Buenos Aires però sembla que ja faci una eternitat que estem aquí. La feina d’explicar tot el que estem visquent se m’acumula i la activitat de moment sembla que no parar. Imagineu que dimecres que ve ja tinc el primer parcial!!!Que fort, ja toca estudiar!!!! I del pis?doncs de moment seguim a l’apart-hotel-puticlub(prometo fotos en breu) i sembla que seguirem aquí fins diumnge!!Quines ganes de tenir per fi una casa...però bueno, ja queda poc..!!!


El finde vam decidir anar a Puerto Madero, la zona xic-comercial-de negocis de BSAS. Feia molt bon dia i hi havia tot de gent fent picnics i banyant-se per allà. Nosaltres vam decidir llogar bicis i passejar per la reserva ecològica de Costanera Sur. Va molar anar durant dos horetes amb bici tot i que ens van acribillar els mosquits!!!Impressionant! i desprès pe dinar....aiaiai...que devem haver dinat?!?! SIIIIIII!!!!Molt be!!! Choripan i asado en una parrillada-chiringuito que hi havia davant del parc!! Si es que...que farien els argentins sense carn de vaca??

Diumenge vam anar a la Boca a donar una volta perquè diuen que no es gaire segur anar-hi en qualsevol altra dia de la setmana. La veritat és que és super maco i pintoresc però....són 3 carrers i a més a més super pleníssim de turistes i restaurants de guiris i...bueno, un pel agobiant la veritat. Ja ho hem vist, doncs ja està,no cal tornar-hi!S’havia de fer?doncs fet!


Dilluns 8 de Març, dia de la dona, vam anar a Plaza de Mayo a la mani que feien a veure l’ambientillo i participar amb les activitats que feien un grup de la uni que és diu libres del Sur. L’ambient era festiu però no us imagineu la típica mani de tothom amb pancartes i anar avançant pels carrers. Era més aviat estàtic i anar poc a poc intentant tallar el carrer. Per la nit vam anar a veure Alicia en el Pais de las Maravillas amb 3D. El 3D deixava molt que desitjar la veritat i la peli tot i que no aportava gaire res nou era guay de veure. No és el millor que ha fet Tim Burton però val la pena veure-la!

La veritat és que podria seguir i seguir explicant mil detalls de tot el que han sigut aquets dies però...fins aquí hem arribat avui. Prometo post’s més seguits per no saturar!Promès!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada