divendres, 18 de juny del 2010

Papi, papi, papichulo!!!



El papa Rovira ha vingut de visita a Buenoas Aires. Ha estat una supervisita exprés de 24 hores, però la veritat és que ha estat genial estar amb els de casa i sentir les noticies fresques i de primera mà de com van les coses per terres catalanes, com està la família, i perquè negar-ho, el jabuguito i mancheguito que ens ha portat també han estat un bon suborn.

Que veure en una visita exprés d'un dia a la capital bonaerense?

Itinerari bàsic: pel mati recollida (amb una mica de retràs) al aeroport i mostra interactiva del petit piset (està mínimament endreçat i l'Adrià s'ha il.luminat a fer el llit, minipunto per ell!). Anem volant cap a la Boca: Bombonera y Caminito. Com no és diumenge prescindim de San Telmo perquè entre setmana no hi ha gaire res. Fotos de rigor i volant cap al obelisco (plaza de la República) i a dinar a la millor pizzeria del món segons els porteños, Guerrin (Corrientes sobre el 1200), on a més a més també fan les millors empanades de pollo que he tastat.
Caminem per microcentro: avd. Mayo, plaza de Mayo, casa rosada, Congreso...que les empanades s'han de baixar!!!
i per la nit...a una super parrilla. Barra lliure de carn per 45pesos!!! Impressionant!!! l'estomag però no dona per tant després del dinar. Ens moderem i demanem un bife de chorizo, tiras de asado y 7 chorizos. Moderem?

Amb les panxes ben plenes caminem fins a casa tot xerrant, com durant tot el dia, de tot el que estem aprenent aquí, de lo bé que estem, lo bé que estan i tot i que ens trobem a faltar, lo gran que és tota aquesta experiència.

M'encanta haver pogut compartir part de la meva experiència amb una mica de la meva familia.

Merci per venir papa!Will be back in Christmas...hope so!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada