dimecres, 17 de novembre del 2010

Al sur del sur



Toca girar cua, la nostre estrella ens marca el camí,
El sur del sur encara és lluny i ens espera,
Ja hem de començar a fer camí
Girar cua fa com si fos la tornada,
Sembla que haguem arribat al final del cami,
El que va ser casa nostre per mesos ens espera,
Però ens fa massa pena partir.
El sur del sur ja no aguanta,
Tranquil, ja venim cap aquí!


Tornem cap al sud amb una sensació agredolça. Per una banda enyorem els asaditos, els alfajores, la buena onda argentina, el mate...però tornar enrere fa sensació de tornada cap a casa, de final de viatge... No volem  tornar!!!! Per davant ens queden 5 dies d’autobús des de Guayaquil a Santiago; deu meu quin megapaaaaaaaaaaaaal!!!!! Per que us feu una idea del tourcito:
 
Trajecte 1 (de Guayaquil a Lima): 30 hores en un bus “semicama” amb “menjar inclós”
 
Trajecte 2 (de Lima a Tacna): 19 horetes més fins a la frontera amb Xile. Aconseguim un bus cama suite. Lo nunca visto!! Seient realment reclinable 180º i amb tele individual per a cada persona!! Increïble!!!



Trajecte 3 (de Tacna a Santiago): 40 hores o el que venen a ser 2 nits de bus amb un paisatge absolutament desèrtic que ja fa masses kilòmetres que ens acompanya. Estem cansats!!!!!
 

Exemple 1 del paisatge desertic:


100km després...


500km després...


3000km després...



Palizón de viatge!!!! No podem més, fem peste i tenim el cul quadrat i les cames encartonades!!! La ciutat de Santiago ens l’han recomanat molt i molt poc i no estem preparats per sumir-nos en el caos d’una capital llatinoamericana, així que fugim per potes cap a Valparaiso que està només a dos hores de Santiago i ens l’han recomanat  molt. A més te mar i platja...a veure que tal!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada