divendres, 5 de novembre del 2010

Nos vamos a Ecuador!!!

Arribem a  Equador!!! Quien lo iba a decir!!! Anem directament a Guayaquil (aeroport des d’on surten tots els avions a Galápagos). El primer matí ens peguem el tour d’agències en busca d’una promo. Tenim sort, i tot i que pensàvem que a Galápagos només s’hi podia anar amb tours turístics contractats, els de l’agència ens recomanen comprar el bitllet i allà fer la nostre a lo alternativo. Ens ho pensem molt perquè el bitllet costa 350 dòlars i a aquestes alçades el pressupost ja no és el que era però ens fa molta ilu. A més, com al final he de tornar un més i mig abans pensem que ens ho podem permetre i ens comprem el bitllet per 3 dies després.

Mentrestant anem a visitar Cuenca, la cuna dels barrets panameños (si, si no venen de Panamà com podríeu pensar però com s’exportaven en vaixells des d’allà, a les capses que arribaven a Europa i Nord-Amèrica hi posava el nom d’aquest país i mira, la gent els hi va acabar dient així!). A més a més de comprar-nos un barret molt molongui passegem pels carrers empedrats i colonials i mengem autèntica xocolata i cafè equatorià! Bonissssiimmmmm!!!! De la ciutat, poc més a dir, a part de que com a Equador fan servir dòlars... ens sembla tot caríssim!!







Tres dies després tornem a fer nit a Guayaquil perquè el dia següent surt l’avió cap a Galápagos!!! Waaaaaawww!! Que fuerte!!!!!!!!!!! Quines ganes, quina emoció!!!!

Nos vamos a Galapagos pi-pi-pi piripiri-pí!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada