dijous, 25 de novembre del 2010

Retrobament de fueguis


Tornem a Argentina!!! Visca!!! I no només això…a Mendoza ens retrobem amb la nostra fuegui preferida, la Merx!!!! Visca, visca, supervisca!!!! El retrobament germanil ha estat llargament esperat i es fa molt més normal del esperat. Com si no hagués passat el temps, 5 segons després de retrobar-nos ja estem parlant pels descosits i actualitzant-nos la vida en general. Fantastic! T’hem trobat a faltar sista!!!!!!!!!!

El dia abans, mentre esperem la Merx pillem un temporal de vent Zonda. El Zonda és un vent molt fred que ve de Xile i que al xocar amb els Andes precipita de l’altra cantó a Argentina en forma de quasi huracà de vent hiper calent que aixeca polseguera i brutícia de tota la ciutat. Horrible! No és pot fer res de res...aiiiiii.....per sort coneixem dos nois d’Avila i passem la tarda de bar en bar i en restaurant fent llargues xerradetes de lo més interessants (hem decidit que ens farem bombers i a disfrutar, que son 2 dies!jeje)

El primer dia amb la fuegui ens motivem a anar fins a Maipú, un poblet vinícola a un parell d’hores de Mendoza ple de vinicoteques i bodegues que surt a tota guia guiri que se precie. Com que des de que estem a Argentina ens estem aficionant als vinets de la zona i els de Mendoza tenen bastant bona fama, ens animem a anar a fer una cata de vins a la zona amb més bona fama de Argentina. Cagada! Arribem en plan dominguero a l’hora de dinar i ens adonem que les bodegues estan massa lluny com per anar-hi caminant, així que pensem...mmmm....que fem? Bici! El lloguer de les bicis surt per un ull de la cara (60 pesos, 5 hores) i a més ens enterem que per cada una de les cates s’han de pagar de 20 a 25 pesos!!! Quee?¿?!¿?! quin robo!!! Ens indignem i pensem que com un ampolla ed vi bastant bonet al super costa de 10 a 15 pesos, amb aquest diners podem comprar molt vi i fer un asadito al hostel per la nit. Ale pues! Visitem la única bodega que és gratis, tastem el vi, provem uns xocolates d’una fàbrica artesanal de la vora i ale! Pa Mendoza de vuelta!! Quin timo d’excursioooooooó!!!!!!!!

El dia següent pillem un bus ben aviat per visitar el puente del inca i el PN Aconcagua. Encara està tancat per la neu així que pujar a Plaza de Mulas no és factible però fem una passejadeta per la zona i els miradors i fem un picnic amb la Aconcagua de fons com uns autèntics domingueros. Oleeeee!!!!!!!!!!!!!









El matí següent agafem a un bus cap a San Rafael amb d’intenció de visitar el cañon del Atuel. De San Rafael pillem un bus fins a Valle Grande des de on comencem una super patejada inútil i horrorosa per una pista forestal desèrtica i desolada de uns 15-20 km. Molt beeee......quan ja no podem més de paisatge desolat parem un cotxe que mig obligat per la pena de veure 3 joves catalans deshidratats, ens porta els 70km que ens separem de la població meta, que és el Nihuil. Molt be, tekking amb acampada de 2 dies fracassada! Uuuuooooooooo!!!!!!!!!! Quin desastre!! Pel que es veu el cañon començava com 30 km més enllà...si ho arribem a saber!!! Acampem como ya viene siendo habitual en la plaça del poble davant d’un gran rètol que especifica que està prohibit acampar. Ens cuinem uns noquis boníssims per sopar i el mati següent ens el prenem de tranquis fent pulseritas i xerrant davant del llac. 

Tornem a Mendoza per la tarda on ens despedim de la nostre fuegui Merx ja que ella segueix cap al nord. Bolívia la espera!!! Nosaltres seguim amb un autobús nocturn cap a Bariloche amb ganes de veure la famosa Patagonia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada