diumenge, 22 d’abril del 2012

Bangkok

Arribem a Bangkok, capital entre les capitals. Aquí ens trobem amb l'Anna i la Sonia per prosseguir la rutilla, i per començar....més temples! Ko Ratanakosin o palau reial, Wat Pho, mercado de amuletos,...més tard Chinatown, parc Lumphini, mercats flotants i compreteo de luxe per Siam Paragon, i el cap de setmana visitar el mercat de artesanies més gran de tot el sud-est asiàtic a Jamchatka. Welcome to Bangkok!


La ciutat te tot el que podies esperar de les ciutats asiàtiques: molt de transit, contaminació i gent amb mascaretes. Tardar 2 hores per fer qualsevol mínim trajecte per la ciutat, menjar de tots els llocs del mon,insectes fregits, menjars que no saps identificar, massatges tailandesos a cada cantonada, reflexologia, gratacels, desigualtat, suburbis, i chabolas.  Canals d'aigua, molts canals i roba estesa dels que viuen al voltant casi inundats i cansats de les humitats i la infestació que prové del riu. Luxe a grans quantitats i rosant la ostentació exagerada, parcs amb gent fent aeròbic o tai-txi a lo multitudinari, parar tota una societat a les 18h en punt davant del so del himne nacional, molt or, brutícia apilada als racons, lletres xines i remeis tradicionals, budes gegants i de tots els tipus i colors, mercats nocturns, mercats flotants, sexe, travestis, prostitució, alcohol, menors, ping-pong...

















 






Tot aquest batiburrillo i caos barrejat, et deixa amb una sensació estranya de "minusculitat" i atabalament. Tot i això,  la veritat és que és una ciutat que no dorm, que te mil coses a fer i de lo més exòtic.  Té tot el que pots esperar d'una capital asiàtica, tot i que nosaltres només hi vam estar 3 dies i va ser un pel de poc temps per veure-ho,  a mi em va encantar!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada