dissabte, 14 d’abril del 2012

"Els Grocs"

Definició de 'Groc': "persona especial en la nostra vida a la qual acaronem i abracem i amb la qual hem dormit i ens hem despertat algú cop en el mateix llit sense cap mena de connotació sexual. Els grocs estan entre els amics i els amors. Marca les nostres vides, ens canvia com a persones i no necessita manteniment.La manera de relacionar-s'hi és l'estimació, la caricia i l'abraçada. A la nostre vida n'hi ha 23. Les converses amb ells fan que millorem com a persones i descobrim les nostres mancances.  Persona amb la que crees una connexió especial. Son la nova baula de l'amistat."



Segurament us preguntareu: un groc és un desconegut que us entén? No exactament. Un groc pot ser un conegut, un groc pot ser un amic que un bon dia puja a l’escalafó de groc. No ha de ser forçosament un desconegut. Només ha de ser algú especial que us faci sentir especials.
El més important és que un groc no necessita trucades, no necessita anys de xup-xup, no necessita que el veieu sovint (una sola vegada és suficient per ser un groc). Així que, possiblement, molta d’aquesta gent que no veieu gaire sovint, que ja no considereu un amic per manca de temps, potser són grocs.
Groc és la paraula que defineix aquella gent que us canvia la vida (poc o molt) i que potser tornareu a veure o potser no.
I sobretot els grocs són el fruit de la casualitat. (Els podeu trobar a qualsevol lloc). Els grocs se senten, es pot notar que ho són. Una relació amb un groc no s’enceta per casualitat.


Albert Espinosa




Comença un nou camí molt diferent al que estavem acostumats monguis però, tranquils, no ens perdrem, el nord sempre està en la mateixa direcció...gràcies per haver estat grocs i per seg
uir sent-ho...





1 comentari:

  1. Ets d'un groc tan i taaan groc!!! :) testimo moltíssim mongui!!! Cris

    ResponElimina