dimarts, 3 d’abril del 2012

Budes, temples, peus descalços i olor a encens

Arribem a mitja tarda a Bangkok  i agafem directament un bus nocturn cap el nord. Chiang Mai ens espera! Visitarem Bangkok a la tornada, ja que hem de tornar a buscar a les nenes d'aquí 10 dies!
El primer dia, encara amb jet lag i amb el cansament d'haver recorregut  10 mil hostels fins a trobar-ne un de barat amb habitacions lliures, decidim passejar tranquil·lament per la ciutat.

Chiang Mai és caracteritza per tenir temples budistes per tot arreu, figures de buda, campanetes als taulats, peus descalços, flors, olor a encens, pagodes daurades que enlluernen, devots,  mirallets, lluentons, cants religiosos...el nostre dia es torna molt místic...el primer contacte amb el budisme i els temples és una barreja de decoració "made in China" i exotisme pur. Ens encanta!










Dinem el nostre primer Pad-Thai (que no l'últim) i ens anem a fer un autèntic massatge tailandès per a descarregar tensions acumulades!jeje! o això pensàvem....pels que no ho sapigueu el massatge tradicional tailandès és una barreja entre anar al pitjor i més macabre fisio del món i un descarregament muscular chungo a base de dolor, molt dolor!jeje! La veritat és que tot i que en el moment sembla que et mutilin l'esquena i descobreixes lexistència de músculs que ni tan sols sabies que tenies quan acabes et sents com nou, renascut i molt molt relaxat! així que ho recomanem molt! A més,després comprovem que realment aquí al nord és molt més barat que fer-ho  a Bangkok o altres llocs del país, així que, ja sabeu! (1h massatge 160 BTH = 4euros).

Al vespre anem al famós Night Market a fer les primeres comprechuelas. L'ambient és fantàstic i la Chang, la birra local, entra de muerte.







Pel dia següent ens llevem aviat per pujar amb pick-up/bus fins a un temple en una colinita propera a Chiang Mai(entre20-30min) on també tens "vistes" de la ciutat. És un gran lloc de peregrinació de devots  de tot arreu, així que esta a petar de gent local menjant i comprant ofrenes en els milions de chiringuitos i petits comerços que hi ha a cantó i cantó de la super escalinata que et porta fins al temple. L'entrada no se quan costa ja que nosaltres ens vam fer els suecs i vam entrar barrejats amb un grup de locals (ells no paguen res).










Per la tarda ens apuntem a un curs de cuina tailandesa que ens han recomanat molt altres viatgers i que en un principi ens sembla molt Lonely i que no ens ha d'agradar gaire. Al final resultem estar sols en el grup i ens ho passem molt be, anem al marcat local a fer les compres dels ingredients necessaris, aprenem molt i els plats ens surten molt molt bons! dels millor que hem menjat per aquí! Ho recomanem!
A més ens regalen un llibre de receptes per poder fer a casa cocinitas i un certificat de bons estudiants! viscaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!






Al vespre pillem un mini bus que ens porta fins a la frontera amb Laos per el dia següent poder pillar el barco que fa el creuer pel riu Mekong. El viatge resulta ser una súper aventura i estem a punt de morir un parell de cops i tot, però això ja és un altre historia....



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada