divendres, 13 d’abril del 2012

Luang Prabang per un "TuB-ing"

Luang Prabang és una ciutat colonial amb aquell encant francès que fa que per un moment sembli que passeges per Montmartre, però amb la típica brisa de les ciutats "ribereñas" i aquell ambient decaigut que fa que t'enganxis.

Pesem un parell de dies passejant pel riu, visitant temples, descobrint el port i el mercadillo nocturn. Pau, calma i quietud. Ens recomanen anar a veure unes cascades properes a la ciutat de varios nivells  on, si arribes molt molt aviat, et pots banyar amb calma. A partir de les 10h allò és una mena de maga parc aquàtic natural ple de guiris! Al final al ser només dos en el taxi i davant la por de morir ofegats per una allau descontrolada de guiris decidim no anar-hi, però he de dir que la gent no en parla gens malament.
















Tenim un petit lapsus de crisis d'itinerari....anem a la selva a veure poblats autòctons? massa poc temps per arribar-hi....tornem cap a Chiang Mai al nord de Thai i visitem la reserva de elefants, Mae Hong Son i altres coses que hem passat a tota velocitat? potser és una quilometrada del copón per una frontera dificultosa...doncs, que fem??? el final decidim fer un "ni pa ti ni pa mi" i anem cap on van tots el guiris, Vang Vieng, "si todos van pa'lla por algo será, no?" Ale pues!

El trajecte fins allà recorrent les zones muntanyoses del centre de Laos ens deixen unes vistes brutals per paisatges rurals i agraris, increïble!







Un cop a Vang Vieng, tot i que reconec que el lloc on es troba és brutal, el que hi ha per fer deixa molt que desitjar....Activitat del dia: Pagar 10 dòlars per llogar un flotador gegant, que et portin a 4km del poble i baixar nedant pel riu mentre et llencen lianes des de cantó i cantó del riu per que pugis a trajar-te als bars que ocupen tot el litoral. Taja, taja, taja ,TAAAAJJJJJJJJJJJAAAAAAAA!!!!! HORRIBLE!!!! us podeu imaginar l'ambientillo....suposo que si vols festa i borrachera és el lloc perfecte, obvio! però per mí va deixar una mica que desitjar....sin más.




Hem arribat tant tant al nord que pràcticament els propers dos dies sencers ens els passem de ruta baixant cap a la zona central de Tailàndia. En 3 dies arribem l'Anna i la Sònia així que hem d'arribar a Bangkok per trobar-nos amb elles...Una gran companyia i Myanmar ens esperen a partir d'aleshores!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada